Sunday, 1 October 2017

:: Welcome Back Cik Penajoren ::


:: Anneyong MLA ::

Uiishhh!! lamanya Cik Ina tak jengah blog jorenpena nie. Haaaa!! Tak tau la, tahap kepemalasan tu di skala 9.5 out of 10. Macam mana tu! Lagi la malas bertambah-tambah bila tengok blog kita crash. Entah pasal apa entah. Tapi, Yehaaa!! Blog jorenpena muka baru dah. Tu pun diatas bantuan Cik Puan Nur Fazirin *Nama IG beliau*. Hikss!!! Semalam Faz dok belek-belek blog Cik Ina, finally entah apa yang dikelebek sorang-sorang depan PC ini, finally yehaaaa!!!.


Okay! Disebabkan blog dah cantik, dah muka baru. Dah berjiwa baru!! Rasanya Cik Ina dah ada feel dah untuk up entri-entri baru. Wehh!! Banyak cerita nak distorykan dekat MLA kot. Tentang kehidupan, tentang PhD Life Student, Masakan et al. Alaaaaa!! Gigih nie tengah mencari semua photolicious dulu-dulu. Tema blog nie dah la pelbagai tentang kehidupan. Ahhh!!! Biarkan. Ikutkan. Inikan Diary Bergerak  Cik Ina. Hikss!!😉 .

Tuan Belog muka celar takdak jerawat hasil penipuan OPPO. 

Okay la!! Baru nak senarai ceritera apa nak share sekalian alam nie.

STAY ALERT!!



No comments:

Post a Comment