Sunday, 15 October 2017

:: DINNER JABATAN INTERGRITI DAN PEMATUHAN STANDART ::


" A Knight To Cherish "

Sempena Pertukaran Pengarah Jabatan Integriti Dan Pematuhan Standard. 
Eventhough I tak kenal pun siapakah beliau, tapi I proud to be one of the guest malam tu. Ewahh!!! Kebiasaan Dinner yamh Cik Ina join selalunya berbentuk formal & seterusnya Informal. Tapi dinner yang ini. Hurmmm!! Best. Sebab menginjak sehingga jam 2 Pagi. Ramai betul yang menyanyi ye. Haaa!!!

Cik Zurina Saidi (Pelajar) & ASP Puan Akma (Pekerja)
Hahahaha!!

Kalau dah tak ada member tu, baru cari adik sendiri. Haaa!! I okay je kalau nak minta temankan. So, nak pergi cari baju la. Memula pergi cari dekat Bangi Sentral. Pun butik-butik disana bukan menjadi pilihan hati Cik Ina. Bangi Gateway jugak yang best! Senang nak cari baju. Haaa!!
Baju Uda pun time tu jugak Cik Ina carikan. Nampak tak?
Siapa tegur gemuk. Siap!! Ini sebentuk amaran keras ye! Saya sedang berusaha untuk kearah misi makan sikit, tapi tak menjadi. 


Tak kenal

Dinner kita Chinese Food! Sedap! Okay.

Menu ke-4 Cik Ina dah kenyang

Yeeee!! Betul. Menu ke-4 Cik Ina dah full. Kira dah makan sikit dah. Mungkin tak boleh pergi dengan jiwa kot! Haaa, tapi oaky la. Cik Ina perhati meja sebelah menyebelah setel dah dalam set mangkuk tu. Yang set meja kitorang sampai berlebih-lebihan. And this is my first time yang dia turunkan menu satu-satu. Ikut turutan! Alaaaa, tak pandai la nak makan macam tu. Selalunya buffet terus kita pergi ambil apa kita mahukan. Maybe I need to train myself untuk terima cara dinner yang lain pulak? Tak gitu!

Congrate Dato' Sri

Last performance adalah dari nyanyian both of them! Tak ingat la deorang menyanyikan lagu apa, tapi lagu lama-lama la. Bestttt!!!

Sibling.
Tapi muka totally tak sama

Konklusinya! Mana-mana dinner mesti cari baju. Lepas tu tak pakai dah sebab tak muat.
Bukankah itu satu pembaziran? Ishhh ishh!!! nak pakai kenduri nanti la.

Tinta,
Cik Ina
Kaki join dinner orang

No comments:

Post a Comment