Thursday, 20 April 2017

:: BAKTI SISWA 7.0 ::


:: Team BAKSIS 7.0 ke Kg. Peket 60, Simpang 5, Sg Besar ::


Majlis penutupan BAKSIS 7.0

Kalau tahun lepas, BAKSIS 6 pergi ke Kg Jerek, Kelantan. Tapi tahun ini bakti siswa menjejak kaki ke satu perkampungan nyaman di tengah bandar Sg Besar. Walaupun tahun ini Cik Ina tak dapat menyertai. Tapi tak apa, tanda sokongan dan galakan kepada team Baksis, kita datang majlis penutupan pun jadi la. Sedih sebab tak dapat join gagau ikan. Ekk!!!

Amir, Grace, Cik Ina, Fiqa & Reyl

Acara yang Cik Ina nantikan adalah acara gagau ikan, malam kebudayaan which is ada Nasi Ambeng (Majoriti penduduk Kg Peket orang jawa), Persembahan kuda kepang (tak pernah tengok live performance 😅) dan join program ke Sekolah. Alaaaa!!!

Yang pasti, kesemua diatas Cik Ina tak dapat join. Sebabnya hadir waktu majlis penutupan sahaja. Pun jadilah.

Team Baksis 7.0

Memang tak kenal sebab majoriti 1st year yang join. Hukss!! Tapi ada la yang kenal sebab join program Cik Ina jugak. Tapi, majoriti tak la. Mereka ini kena bersyukur tau sebab jadi 1st year dah dapat join baksis, ada senior mereka yang tak pergi-pergi lagi tau. Haaa!!  

Harus la ada dengan sejoren ini

Faz, jom la teman akak. Akak tak ada member ni. Hahaha!! Muka sedih.
 'Okay'. Hahaha.


Kalau tahun depan diberi kesempatan, nak join Baksis. Hikss!!
Nak ke Perak pulak. Ewah!! Sukati je. Hahaha.

No comments:

Post a Comment