Tuesday, 5 April 2016

:: FESSAT2016 -Awesome!! ::


:: Imbas kembali FESSAT ::

Hye MLA. Lama tak sembang-sembang, share apa yang patut. Share pasal kehidupan sebagai fefelos meletop KTHO. Ahh!! Banyak yang telah Cik Ina tinggalkan, maklum la, macam-macam berlaku dalam kehidupan seharian Cik Ina, nak buka blog pun, dah buka tutup balik. Okay! Tak ada arah tujuankan.

FESSAT XV 2016 dah melabuhkan tirainya lama dah. Cik Ina baru nak berstory mori. Mungkin sebab masa! Yess!! Hari ini ada masa sangat. Sampai pandang laptop pun macam nak makan. Dari pagi tadi dok tadah air dalam tong hitam, baldi 3 dan botol-botol air. Tahukan UKM tak ada air, dah 2 hari. Selamat la bilik felo Cik Ina ini, ada air, tapi kecil la. So, melangut la tunggu air penuh. Hah! Selingan la perihal UKM & air yang memang sentiasa menjadi salah satu pengalaman dekat sini,

Okay! Okay! back to the main point.

FESSAT XV 11 -12 MAC 2016

Kali ini 2 hari je, macam semester lepas 3 hari. Walaupun 2 hari, padat dengan program.
Tema kali ini still kekeluargaan. Jadi banyak program yang melibatkan hubungan satu sama lain. Walaupun Cik Ina bukan felo pemantau FESSAT, tapi Cik Ina joinkan diri sebab Cik Ina tak nak tinggalkan moment-moment kehidupan di KTHO ye.

Antara program FESSAT XV:
Pertandingan Mewarna -anak yatim
Sembang santai "Jom Sihat"
Cat Show
Demostrasi Silat Cekak Hanafi
Charity Night Run With Aman Palestin
Majlis Perasmian FESSAT 16
KTHO Grand Style (Sukaneka, Senamrobik)
Final Sukan Mega
Pertandingan 'Acoustic Enthusiastic)
Pesta Apresiasi Budaya
Majlis Perasmian Penutup dan Majlis Makan Malam ALUMNI
 dan Pesta Apresiasi Budaya KTHO


FESSAT kali ini menampilkan sesuatu yang baru. Cik Ina memuji team kali ini yang Cik Ina rasa mempunyai kesungguhan & keyakinan yang padu untuk memastikan program kali ini berjalan lancar. Itu bagus. Walaupun terdapat kelompongan-kelompongan sikit-sikit, itu perkara biasa. Mana ada seperfect yang kita inginkan, yela dengan hujannya. Nak buat rehearsal terkandas sebenar. Tapi itsokay! Cik Ina best je kali ini.

Barisan Felo di Majlis Penutupan & Makan Malam Alumni
Bertemakan "Sireh Pulang Ke Gangang"

Best!! 


Tak cukup seorang!

Ucapan!!

Tahniah,
Kalau tidak kerana team FESSAT 16 yang best-best, tak mungkin ia berjaya seperti ini.
Walaupun pelbagai rintangan, halangan yang terpaksa ditempuh oleh team FESSAT,
tapi Cik Ina yakin semua orang berasa PUAS dengan pengorbanan yang anda lakukan.

Good team!! Best! enjoy!



No comments:

Post a Comment