Tuesday, 8 March 2016

:: Kursus Protokol - KTHO ::


::Kursus Pengurusan Organisasi ::

KURSUS PENGURUSAN ORGANISASI
KELAB PROTOKOL
KOLEJ TUN HUSSEIN ONN
UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA

SABTU/ 27 FEBRUARI 2016

DEWAN ANUWAR MAHMUD


Ye! Sem ini banyakkkkkkkk sangat program yang menanti. Contoh yang hampir Fessat. 
Makanya kursus sebegini seharusnya perlu dilaksanakan untuk kefahaman dan memudahkan urusan & perjalanan sesebuah program. Cik Ina rasakan ini kali pertama anjuran sebegini yang Cik Ina suka sangat-sangat. Yela! Nak buat program, bukan main hentam kromo je.
Kita kena tahu perjalanan program, prosedur yang betul, bagaimana dengan pengurusan oganisasi et al. Makanya, ini medium yang baik untuk semua.

Cik Ina ingat lagi Felo Mazian selalu cakap "protokol salah, program hancur". Bunyi memang nampak ganas je, tapi itulah kenyataannya. Tak payah car jauh, Cik Ina ingat Cik Ina konvo USM, memang berprotokol habis. Hahaha!Korang ingat salutasi main bedal je. 
Panggilan YB korang bantai letak Encik, memang kena la. Yang pasti, Cik Ina pun belajar benda baru. Yela! Tak semua Cik Ina tahu. Terutamanya post protokol.

Antara slot yang dijalankan sepanjang hari adalah:

1. Kemahiran Pengurusan Protokol dan KOmunikasi
2. To Lead, To Manage and To Run
3. To Write and To Report
4. To Gain and To Give

Apapun tahniah kepada MEP Petadbiran & MEP KTHO



KONSERT DIRAJA 27 FEBRUARI 2016


Cik Ina suka. Suka sangat kalau free, Tambah pula ada Atilia, ratu jazz, kalau ada Yuna, Najwa Muhyidin. Okay! Terus rasa gempak. Tak apa, ada Atilia sorang pun cukup dah. 
Hahahah! Tiket siap ambil 3 lagi, konon-konon nak ajak MakNgah. 
Ada pulak disuruhnya jaga anaknya, ohhh noo!!!

Well!! Malam itu kita enjoy!!!


No comments:

Post a Comment