Monday, 28 September 2015

:: Dinner MMM KTHO 2015 ::


~ Letih tapi Alhamdulillah, kita seronok ~

Tun Teranions Bollywood
Tapi Cik Ina tak tahu la kalau deorang seronok ke tak seronok. Tapi Cik Ina enjoy la sebab selalunya ia akan berakhir dengan kegembiraan dan pengalaman yang tak akan muddah untuk dilupakan. Yela, nak dapatkan sesuatu itu kan tak mudah. Tapi bila dah peroleh dan menjayakannya, ia menjadi sweet memories  yang selamanya dalam kenangan, Tak gitu.

Sebabkan dah lambat *terus lupa banyak-banyak*. 
Banyak sebenarnya yang Cik Ina lupa. Hah, baru teringat pasal Perang Dektar. Hahaha!
Cik Ina  pun menggigihkan diri nak tahu apakan maknanya Perang Dektar itu. Oooooo!! Begitukah?

Okay! Okay!

Esok paginya bangun lambat. Kengkonon nak tidur kejap la lepas Subuh, pun tak diyakini. Terlajak sampai pukul 10.30am, bangun kemas bilik, basuh baju bagai. Lepas itu, baru turun bawah. Ooo, deorang dah prepare apa yang patut. Kalau tahu Cik Ina turun cepat. Boleh tolong apa yang patut.
**Hikhikhikhik** Ayat jela yang tu pun.

Duduk dekat office, tengok apa yang patut. Ooo, tengah practice persembahan malam dinner karang. 
Eh, nak join sekaki la. Boleh tak?

"Nas, buat apa tu?"

"Tengah ajar tarian"

" Orite, akak nak join boleh tak, tapi nak makan bihun jap" *Okay, makan dengan Cik Ina memang tak dapat dipisahkan*

Tetiba, terus join  budak-budak first year menari bagai. Hahaha! *aku ni suka gigih tak tentu kira*

Berlatih 3 jam, finally, macam dah pro sangat dah. Siap record bagai. Alahaii!

Malam Dinner!!

Jangan kata Cik Ina tak kanopi menu malam tu
Semua yang diatas tersangat sedap!
Selepas makan-kita makan lagi-lagi makan-makan-makan dan seterusnya makan!
Hahaha. Tu yang orang tak faham. Bila selesai semua bukan besttt ke??


Fefelos KTHO 2015-2016

 Putri Nirmala Puji - Wan Nur Hariz - Cik Ina - Zetty - Asyraf - Hidir - Shahril

*tiada dalam gambar * Lukman - Mazian - Aminaton

Selalunya nak kumpulkan fefelos memang tak berapa nak dapat la. Maklum la, fefelos semua ada banyak kerja. Ada yang bekerja + pelajar + et al. Takpun masa itu ada kursus + kem + conference la!
Haiiissshhh, macam- macam!!

Barisan MEP dan FELO + Dato Pengetua
Okay semua. Dayah dah keluar Iphone dia. Get ready semua!!

1

2

3

Hahahaha!!!

Ingat lagi deorang kata, "kalau tak kenal Kak Ina, mesti kitorang kata sombong"

Amboiii, gigih la nak kata aku sombongkan?? *sambil buat muka kerek*

Tula, Cik Ina. Orang tak kenal mesti kata susah dirapat-rapatkan. Cisss!!

Yang penting malam itu!

Ini dia!!


................



....................................





...............................................................


Tarian Bollywood!!



First year student

Walhal Cik Ina tak kenalpun deorang. Yela! Dah semakin meningkat usia, nak menghafal nama & rupa orang memang tak la. Payah.  Tapi deorang ni tak malu-malu. Kira gamble je. Hahaha!
Rasanya, masa Cik Ina jadi first year student USM dulu tak segamble ini,
sebab PC kata Cik Ina kerek. Bajet KL!

Lah!!!


Hahahahaha. Apapun. 

Enjoy Minggu Mesra Mahasiswa 2015-2016

No comments:

Post a Comment