Friday, 20 March 2015

:: Post-mortem FUS 13 Mei-15 Mei 2015 ::


:: Happy ending bila U.N.T.U.N.G ::

tahu tak apa yang menyeronokkan kita bila buat program? Ye betul. Kejayaan disebalik caci maki, kemarahan dan saling tolak-menolak antara satu post dengan post yang lain. Akhirnya WE DID IT.

Yes! Sebelum post-mortem dengan Pengetua + Timbalan Pengetua + Felo, mereka post-mortem dulu dengan Cik Ina dan Zety. Bukan apa ya, kita taknak apa yang terjadi dekat MKS, berlaku pada FUS.
Rajinkan la diri dengar presentation deorang ni.

habis tu siap suruh buat luahan perasaan, round table la kononnya walhal dalam bilik memo bukan ada table. Takat duduk la atas sofa hitam tu. Tapi tak apa. Makin lama Cik Ina rasa enjoy dengan deorang. Walaupun jarang berjumpa, tapi dah semakin hampir dengan FUS, hari-hari tengok muka deorang. haaaiiiissshh, ah la kita tengah bergelut dengan thesisfie. Ahh, derita.

So malam ni, deorang present.  Tak apa adik-adik akak, akak korang ni back up tapi tak bercakap. 
Letih dah nak bersuara. Tahu tak Siti Aisyah, isteri Nabi Muhammad tak suka berulang-ulang cakapnya. Dia cakap nanti orang jemu nak dengar.

kalau dah cakap sekali, mesti deorang faham. Takkan ulangi kesilapan dulu. Contohnya, macam teks. Lepas ini deorang tak akan buat macam tu lagi dah. Insha Allah.

Tapi Cik Ina selalu pesan (bukan pesan tapi paksa). Hahaha. jangan lupa 31 Mei, semua post kena prepare RM 1000 ye. Kena dera selalu. 

Mad dan post pemasaran
Hahaha. Post pemasaran selalu kena. Mana duit? Berapa juta dapat dah?
Hahaha, mesti korang kalau tengok muka akak jemu dah, muka duit sungguh. 

Presentation setiap post
Melatih mereka untuk stand dengan keputusan masing-masing. Jangan risau ye, Kak Ina dan Kak Zety sentiasa backup korang dari belakang. tapi kalau salah, memang kena hentam. Kami berdua! Felo yang kedekut. Sangat! Sangat! nak cut cost je.

Kak Ina, Kak Zety dan Ahwei (TKP 1)

Bersatu teguh
Haruslah.

Tak apa, FUS telah selesai dengan jayanya. Tahniah kepada semua!!
Kita akan menutup tahun 2014/2015 dengan Malam Anugerah Pelajar
Bincang ye. Tema dah dapat. Pastikan kita punya MAP bestt!!!

Tunjukkan yang korang awesome.

Kak Ina sentiasa dihadapan korang. bhahahaha. 

Notahati: tak sabar nak tunggu Puan Emak balik umrah Sabtu ini


No comments:

Post a Comment