Friday, 6 March 2015

:: KTHO: Busy Week ::


:: Kenyataannya menjadi seorang Felo yang joren::

Joren betul la Felo Kak Ina tu!! Semua benda nak mengadu dekat MLA. Hahaha!! Sukatila. MLA hak milik sepenuhnya Cik Ina. Orang lain tak tahu ye. Tak tahu. Kahkahkah!!

Banyak sangat benda yang Cik Ina adukan dekat MLA. MLA sangat!.

Meeting - Meeting -Meeting


Take Note!!
Take noted!! Itu memang Cik Ina. Cik Ina kan pelupa. Nanti boleh review semula apa meeting malam tadi. Tak ada la orang kata masuk telinga kanan, keluar telinga kiri. Dah dilatih dari kecik, mana nak buatnya! kalau note exam tu, macam-macam kaler paper ada. Baru mantop! Tapi result mantek sesangat. Hahaha!

Janji, note lawa ye!

Sambil-sambil meeting, sambil mata kerling dekat jam. Oiii, bila nak habis ni?

Meeting terbaik adalah selama 40-45 minit sahaja! Itu kata Cik Ina ye!.
 

Felo Amy dan Felo Ina
Salah satu yang Cik Ina suka bespren-bespren Cik Ina adalah hp deorang. kahkahkah. Mesti selfieop punya. Haruslah. Itu petanda kita ikut edaran zaman ye. Muka haruslah seperti orang berkeyakinan 100%. Ini semua penipu okay! Abaikan.

Felo Bertugas - Felo Bertugas - Felo Bertugas

Harap-harap time Cik Ina bertugas, tak ada la yang sakit ke, hilang kunci ke, nak kunci ke, apa ke. Ace kome-kome duduk diam-diam dalam bilik. Jangan macam-macam. Sekeh ang.
Amboii, garang sungguh!!


Kengkonon sangat
Yang bagusnya. No Hp tu dah la salah. Haha! Ikut kome la. Almaklumlah, no tu banyak sangat Dato'-dato'...Tan Sri-Tan Sri nak berkenalan. Tu yang tukar tu. I kan Diva.Hahaha! Gila apa?

Bukan apa, taknak pakai dah U-mobile ni. Ada je hidden payment. So, good bye-bye U-Mobile!!

Kepeningan seminggu

Ye MLA. Pening Cik Ina tengok surat-menyurat bebudak ni. Ada ke macam tu buat surat rasmi jemputan/ sumbangan et al???. Dah Cik Ina pulak kena betulkan. Itu belum lagi agreement antara penggerai dengan program. Aissshhh, tak faham langsung bebudak sekarang ini.

Belum lagi check RE deorang. Aiiissshhh!! Margin pun salah. Ate???

Itu yang pening tu. Belum lagi tengok Text deorang. Dah semakin memeningkan.
Tapi tak apa, Cik Ina pun macam deorang jugak masa mula-mula dulu.
Bila buat program baru faham macam mana.
Dah kerja tak menjadi masalh lagi untuk perkembangkan lagi susunan ayat bagi lebih kemas dan jitu padat dan penuh dengan informasi.

Tapi, apa-apa pun, bebudak KTHO awesome!!



No comments:

Post a Comment