Wednesday, 18 February 2015

:: Minggu Mencabar dan Di Cabar ::


:: Minggu penuh cabaran ::

Namun manis sungguh pengalaman itu. Bayangkan ! Orang yang kita tak sangka berkahwin akan berkahwin. Menjadikan hari-hari yang dilalui penuh kesyahduan. Di tambah perasa dengan kehilangan kesayangan hamba. Mr Tabbin. Bersemadilah !
Semoga saat kecintaan kita bersama dikenangi. 

Ana'sue_nam'un


Welcome ana'sue_nam'un

Terima kasih kerana menerangi malam gelapku. Minggu mencabar pulak rasanya mengeluarkan duit tanpa henti. Dah melabur dekat ana'sue_nam'un , terlabur lagi dekat Maxis Broadband. 
Adoii, pitih lagi. Melabur lagi dekat buku tesis setebal 300 pages!

Okay ! Ilmu Cik Ina oi.

Melabur pula lagi dekat U-Mobile. Ahhh, duit oi, apesal kali ini leburan itu menakutkan Cik Ina. Selalunya tak akan terkeluar sebanyak itu. Okay ! Steady Cik Ina.


Tugasan Feloles

Pun ! Bila dah nak bukak sem baru. Mula la busy. Angah cakap masa zaman dia, muka felo pun tak pernah tengok. Amiyoyoyoyo! KTHO lain ye. Muka felo mesti kena ada dalam office. Namun, Cik Ina ambil pendekatan, kalau ada kerja baru menapak, kalau tak ada, haruslah duduk menyendiri dalam bilik ditemani oleh soni-soni ka dolli lokka.

Semalam meeting Februari. Hah, nasib badan la. Meeting itu, meeting ini.
Cik Ina sibukkan diri install game. Yehhhaaa ! 

Tak susah la tugas felo !! Senyum je buat kerja. hehehe! 
Tetiba macam expert buat failing !. Indeep sangat. Hahaha.

Husseinians masuk 22 Feb. Yehaa ! Happening sampai pening Cik Ina. Memandangkan bilik Cik Ina strategik sangat dengan bilik-bilik band, bilik meeting. Amiyoyoyo !
Tak apa, semua bisa diatur. Bukan letak kepala terus pejam ke ko Cik Ina oi?? 

Most WANTED

THESISFIE

Yes ! Tahukan. Februari merupakan bulan sesak Cik Ina. Cik Ina akan submit thesisfie. Ye, betul.
Masa print, macam nak teroyak laju-laju, tapi boleh cool sebab ramai sangat orang. 

Bayangkan ! Setahun menanti.

Tak sabar nak viva ! Nak tahu gred ! Nak bukukan ! Nak Jurnal kan !

Nak orang baca !

Nak orang share !

Nak orang aplikasikan.

Yang PENTING tak sabar nak jadi SCHOLAR .


Tapi............

Sebelum tersenyum kegirangan  ..........................


Pembetulan EDIT Tambah Tolak

Ye ! Tetiba rasa BI makin kelaut China Selatan. Hahaha, benda lain kena edit sikit-sikit. Sekali abstract BI kena garis-melintang-membujur-scar-et al. Hahaha !

Sampai begitu sekali

Mohon Alang tunjuk ajar adindamu ini. Semakin menjadi-jadi kebrokenan Inggeris ini.

Tapi Cik Ina memang perasan !!
Ahh, UKM kan memartabatkan BM. (Ayat backup diri sendiri). Hahaha.


No comments:

Post a Comment