Sunday, 18 January 2015

:: Cuti AHAD, awesome sangat ! ::


Sarkastik sangat !

Namapun sarkastik, mesti sakit hati. Ewah! Almaklumla, orang cuti-cuti ini mesti nak keluar berlibur, tak pun tidur sepanjang hari men'qada kan hari-hari kerja tu. Tak gitu. Kalau Cik Ina tak ada pulak istilah meng'qada kan tidur sebab udah terlebih tidur ye.
Ate cuba MLA senaraikan pelajar mana yang tak cukup tidur?
Tak mandangnya. Kalau tak ada kelas confirm terbongkang atas katil.

Hoii, menimba ilmu ini letih tahu. Ala tahu la. Tahu la.

Kadangkala tak tercapai dek akal keletihan itu. Pergghhh! sampai tak capai dek akal tu yang tak menahan tu. 

Yang sebenarnya, Sabtu dan Ahad inilah hari percutian yang terindah buat Cik Ina.
Nak tahu pasal apa?
Nak tahu tak MLA?
Bagus.

1











2









3

Edit ! Edit !

Heaven sangat duduk bilik sambil layan thesisfie (uweeekkkk)
. Nak pergi cari makan pun MALAS. Malas sangat sebab "sayang sangat nak tinggalkan thesisfie"
Hahaha. Sangat sarcasm sungguh. 

Hadoii, perut dah merayu minta diisi. Sambil boleh pulak perut ni nyanyi lagi baby doll Ragini tu. Cis, asyik nak lagu hindustan je. Takde lagu Melayu ke?
Hahaha.

Cis, Jalan-Jalan Cari Makan , tayangkan makanan yang meriahuolssss oiii.
Terus perut semakin lapoooo, tak apa-tak apa. Lexlulexwakpisss!

Minggu cuti yang awesome sangat!!

Mencikkk !

No comments:

Post a Comment