Wednesday, 15 October 2014

:: STORY 2 : EXHAUSTED!! ::


Tajuk konon nak meletop la kononnya. Walhal tak ada isi pun. Ayooo!! Kononnnn sangatkan. Well, well, well. Bukanlah nak story-mori apa sangat pun Cik Ina. Ehemm, nampaknya kedua-dua paraph tidak memberikan apa-apa maknapun. 

Okay!!!! Jom kita mulakan sekali lagi.

curi dari UKM GAGS
Mesti student UKM  tengah pening, manalah nak angkut air lagi. Bayangkanlah dari tingkat enam nak gendong air sebaldi. Auummm!! Kekuatan tenaga badang diperlukan kala itu ye adik abang. Semester lepas Cik Ina dah ada back up planning. Dengan menyediakan tong sampah hitam besar + baldi + botol-botol. Memandangkan bilik Cik Ina yang strategik, masalah air bukanlah satu bebanan yang maha karya sukar. Tapi, bau toilet, MasyaAllah. Hanya Allah SWT sahaja yang tahu.


Menyesal?? Hahaha. Mestilah. Tapi itu hanyalah sementara waktu. Bila dapat berfikir dengan kematangan di skala 3.45%. Ohh itu sudah mencukupi rasa akan nikmat dunia. Ehemmm!! ehemm!!. Mula-mula memang sakit hati, namun lama-kelamaan, ia dah jadi perkara biasa dengan masalah air yang selamanya akan ada. Kenapa?? Ohohoho. Jangan peningkan kepala nak fikir masalah politik negara. Jom fikir 'Thesisfie'  Cik Ina yang dah kelaut ni. Al-bayangkanlah, dah dekat sebulan lebih Cik Ina tak pergi jumpa Dr Penyelia. Memang kena hampuk la nampaknya. (Padanmukaaku).

P/S: Jiwa sedang bercelaru & berkocak sambil mendengar lagu Baby Doll!!

No comments:

Post a Comment