Friday, 19 May 2017

" Penyeliaan Berkumpulan - SV & PG "


" Penyertaan adalah wajib - Mandatori "

Semester 3 lepas, nak dikatakan tiap 2 minggu sekali mesti sv nak jumpa kitorang seramai 10 orang nie kan. Ada je tugasan yang sv mahukan. Terutamanya progress tesis, jurnal, bab dalam buku, buku & lain-lain tugasan on the spot beliau. Jadi, memandangkan kami-kami ini anak solehah, ikut jela. Selagi mampu buat kita buat. Selalunya akan siap on the spot jugak. Hujung tahun lepas memang hectic bila mana kitorang disuruh buat Bab dalam Buku. Cik Ina dapat Bab 9 dan Bab 10 (Penutup), tapi tak tahu la bila nak publish buku tu. Ada jugak la sumbangan ilmu kepada masyarakat. Hikss!! Tetiba terus bangga diri. Alaaaa.

Cumanya!!
.
.
Cumanya kali ini disebabkan ke'busy'an melampau Puan Penyelia, jadi kami jarang-jarang sekali dapat jumpa bersama-sama. Tapi, Alhamdulillah! Dapat jugak semester 4 ini Cik Ina berjumpa mereka, so dapat la breakfast - lunch bersama, chit-chat tentang tesis masing-masing. Yang lagi best! Bincang tentang baju raya. Hahaha!! Best! Lama tak jumpa jadi banyak benda nak sembang. Terlupa terus matlamat utama penyeliaan. Hahaha!!

Yang ini banyak bincang pasal Raya

Bincang tesisnya sikit je. Hanya nak tahu progress sikit je.👄 

Sambung menyembang di Canselori
Okay la tu. Sekurang-kurangnya semester ini berjumpa la kita ye kakak-kakakku sekalian. 😜

No comments:

Post a Comment