Friday, 19 May 2017

'Life - 2 Urusan 1 Masa'


" Hye there!! "

Memang la Cik Ina nie kan! Suka memberi harapan palsu, ada ke patut kata nak selalu up entry untuk kenangan masa hadapan. Tapi hakikatnya, lama dah tak jengah blog sendiri. Kata nak abadikan. Hiksss!!Tula, tak boleh percaya. Busy macam mana pun, mesti la kena ada waktu dekat MLA kan? Kan? Hikkss!! Betul la, punya banyak cerita yang tak dikongsi. Sebabnya, malas. Tu jela jawapan sebenarnya. Okay! Okay! Tak nak bebel lebih-lebih. Nak bebel sikit-sikit je. As a felo KTHO UKM, macam biasa jugak la, urusan SKM (Suruhanjaya Koperasi Malaysia) tak selesai-selesai lagi. At the same time,kelas dan exam tak jugak selesai. Ada masa tu datang oral tanpa preparation pun. Bila seanseongnim tanya soalan, memang tak boleh jawap. Nampaknya lepas ini kena study hard, exam & oral around the corner! Malu la kalau tak dapat jawap exam. Hikss!!

Hah! 2 Urusan dalam 1 Masa
Pelajar Sangat!!!
Menguruskan pendaftaran koperasi sebenarnya bukan mudah. Makan masa hampir 8 bulan untuk akhirnya "Berjaya MENDAFTAR'. Haiii, bila dah berjaya mendaftarkan Kolej Tun Hussein Onn sebagai "Koperasi Gemilang Kolej Tun Hussein Onn Berhad" lain la pula perkara yang perlu dilaksanakan. See!! Memang la urusan dunia takpernah habiskan.

Tapi tak apa. Best! Seronok!

Banyak sangat Cik Ina belajar sepanjang menubuhkan KGKTHO ini. 

Okay!! 😉 

No comments:

Post a Comment