Friday, 19 May 2017

" Lawatan Kepengetuaan - 2016/2017 "


Lawatan Kepengetuaan Blok B

Semester ini, awal-awal lagi kitorang dah pilih tarikh untuk lawatan kepengetuaan. Jadi, preparation itu dah dibuat semasa Sem 1 lagi. So, tunggu jela Dato' pengetua, Fefelos dan MEP datang meenziarahi dari bilik ke bilik. Di Blok B, Cik Ina jaga seramai 82 orang pelajar prasiswazah dari tahun 1 - tahun 3. Kami ada group wasep Blok B. Jadi, kalau ada persoalan dan masalah, memang waseplah penghubungnya. Alhamdulillah. Tahun ini Blok B tak ada masalah seperti kecurian ke, lelaki masuk blok ke, apa ke. 

Sesi 2016/2017, Cik Ina di bantu oleh adik-adik manis ini.

Fazirin
Mashi
Anne
Ketul
Alya

Haaa!! AJK tertinggi Blok B

Senang je nak bincang dengan deorang ni.
"Korang nak cat kaler apa blok kali ini? Korang nak kutip berapa? Pehtu nak buat button badge ke? Deorang nanti protes tak? Tak banyak ke collect dari deorang. Eh! Nanti kena UKM Confession pulak nanti"

Haahahahaha!! Bagus betul la. Tak takut.

"Alaaa Kak Ina. Kita buat je!"

Bagus betul la. 


Joren-joren AJk Blok B
Masa lawatan kepengetuaan hari tu kan, kitorang bawak ronda la dato' dan fefelos masuk bilik ke bilik. Melawat bilik penghuni. Kemas je bilik deorang. Bersih dan wangi. Lepas habis melawat, kita buat sikit jamuan, nasi lemak dan teh O panas. Jadi la. Hikss. 😆.
Fefelos dan sebuah bilik pelajar yang telah didekorasi cantik-cantik

Cantik kan!!


Aras 1 - Aras 2 & Aras 3 berlatar belakangkan warna gold
Haaaa!!Meriah sangat blok B.

Tahun lepas tak nak cat-cat lagi ye!! Nak dekorasi lain pulak. Hikss!!

Okay. Bye penghuni Blok B sesi 2016/2017.
Cik Ina harap korang masih lagi stay dekat Blok B ye. 
😝

No comments:

Post a Comment